De workshop samengevat:- De hoofdfocus is verbinding met jezelf en van daaruit verbinden met de ander.- Door middel van: knuffelen, aanraken, oogcontact, consent, meditatie, ademhaling, beweging- Heerlijke klankreis tijdens de workshop als ondersteuning- Iedereen is welkom, geen ervaring vereist- Niet seksueel, kleding blijft aan.

 

De knuffelklankreis heeft een zachte opbouw die gericht is op bewuste liefdevolle aanraking. Om nog meer bewustzijn in de aanraking te brengen starten we met aankomen in je eigen lichaam door middel van klank en beweging. In de volgende stap doen we consent oefeningen en leren we grenzen aangeven. Pas dan zullen we starten met liefdevolle aanrakingsoefeningen waarin je kan aangeven hoe je gestreeld of vastgenomen wil worden. Hierbij komen soms intense emoties opborrelen, sommige mensen zijn nog nooit echt aangeraakt zo als ze zelf willen. Alle emoties zijn welkom, we staan klaar je de nodige zorg aan te reiken die nodig is. We brengen een mix van verdiepende en speelse momenten. Soms werken we 1 op 1 soms in grotere groepen. Hoe we te werk gaan hangt er van af wat de groep nodig heeft.De avond is gericht op liefdevolle aandacht en aanraking. We blijven uit de seksualiteit. Niet dat er iets mis is met seksualiteit. Maar het is fijn te ervaren om aan te raken zonder dat er een seksueel doel is. Er word niet gezoend of onder de kleding aangeraakt. Je bent nooit verplicht aan een oefening deel te nemen of met iemand een oefening te doen. We ondersteunen je goed in het zorgen voor jezelf.Deze knuffelklankreis is voor iedereen, ook zeker voor mensen die niet vertrouwd zijn met knuffelen of onzeker zijn in aanraking. Je kan meer vertrouwen winnen in aanraking door het veilig kader. Ook als je gewoon wil opladen en genieten van een avond vol knuffels en hemelse klanken is deze unieke knuffelklankreis iets voor jou.

Praktisch: Draag aangepaste losse kledij (niet sexy), een pyjama is prima. Wees verdraagzaam: we heten alle rassen, genders en leeftijden welkom.Kom nuchter! Mensen die onder invloed van alcohol zijn, laten we er niet in. Dit om de veilige sfeer te waarborgen.

 

Over Sam Schallenbergh:

'Mijn drijfveer om knuffelworkshops te geven is de ontspanning die ik zelf vindt in lichamelijk contact over te dragen aan een grotere groep. Mijn wens is dat we ons meer op ons gemak bij elkaar voelen en ook vanuit ons gevoel kunnen verbinden. Ik wil een ruimte scheppen van community waarin iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn.

 

Achtergrond:

In opleiding Knuffelworkshops Nederland en België

Mede-oprichter Universa

Ritual PlayWheel of consent

Circling

Authentic Relating

Verbindende Communicatie

MeditatieYoga

Energiedeskundige

Groepsproces begeleider

Dragon Dreaming

Subliem We

Facilitator ecstatic trance

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now